Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret1694401

TEKALP: "ÖZEL SPORCULARA SEVGİ VE ޞEFKAT İLE YAKLAޞMALIYIZ "


 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, geçtiğimiz haftalarda Uluslararası Özel Sporcular Spor Federasyonu (INAS) tarafından Rusyanın St Petersburg kentinde düzenlenen Avrupa Salon Atletizm ޞampiyonasında 800 ve 1500 metre kadınlar kategorisinde İkincilik, 4x200 metre ve 4x400 metre bayrak yarışında üçüncülük olmak üzere 4 Avrupa derecesi kazanan Özel Sporcu Nevriye Güngörü başarılarından dolayı kutladı. 
 Kentte özel sporcuların faaliyetlerinin artması için desteklerinin süreceĞini belirten Hadi konuşmasını şöyle sürdürdü: 
 "Kentimizde spor yapmak isteyen tüm engellilere gereken kolaylığı gösteriyor ve önemsiyoruz. Özel sporculara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Nevriye Güngörün bu başarısı hem ülkemizi hem de Adanayı mutlu etmiştir. Kuruluş amaçlarında özel bireyleri topluma kazandırmak olan Özel Sporcular Spor Federasyonunun uluslararası alanda başarı kazanması daha da anlamlıdır. Tesislerimiz spor yapmak isteyen herkese açıktır. Özel sporcuların daha rahat spor yapabilmesi için tesisleri mimari olarak engellilere uygun yaparak rampalar koyduk. Bu sayede daha rahat bir şekilde spor yapma fırsatı yakalıyorlar. 
 Spor yapan her bireye destek verdiklerini ifade eden Hadi, "Nevriye Güngör diğer sporculara örnek olacak. Bu baŞarısından dolayı sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum" diye konuştu. 
 -TEKALP: "ÖZEL SPORCULARA SEVGİ VE ޞEFKAT İLE YAKLAޞMALIYIZ "

Antrenörü Alper Tekalp, Adananın Karaisalı ilçesinde özel sporcular keşfederek onları spora yönlendirdiğini ifade ederek, konuşmasında şunlara yer verdi: 
  " Plan ve programlı bir şekilde yaptığımız antrenmanlarımızın meyvesini aldık. Özel Sporculara sevgi ve Şefkat ile yaklaşıldığında çok verim alınabileceğini düşünüyorum. Sporcumuzla aynı şekilde çalışmaya devam ederek ülkemize global oyunlar ve paralimpik oyunlarında dereceler kazandırmak istiyoruz. Bizlere her türlü imkanı sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman kapısından geri çevirmedi. Bütün taleplerimizin karşılanması için desteklerini esirgemedi. Bu başarıda Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin de payını inkar edemeyiz."  

725 kez okundu

Yorumlar

AYNI KİŞİ     07/04/2015 11:48

Kendine değişik yorumcu süsü veren kişi aslında tek kişi. Bu haset kişi belgelenmiştir. Yakında Cumhuriyet Savcılığına verilecektir. Bugün kelebek bucak hattından-tarafsız gözlemci- çay bahçesi kızgın seçmenin rumuzlarıyla yazı yazan aynı IP numarasından yazdığı gibi geçmişte yazdıklarıda kayıt altına alınmıştır. (AK) koyun kara koyun Çakıtta belli olur demişler. Belli olmuştur. Sonucunada katlanacaktır.
Misafir - musa

helal sana tarafsız gözlemci.     07/04/2015 10:52

vallahi yesinler tarafsız gözlemci kardeşim.eline diline sağlık halkın duygularına ve kral çıplak diyebilen tek yiğit adam sensin kardeşim.
Misafir - kelebek bucak hattından.

YESİNLER BE ANNEM SİZİ.     07/04/2015 10:03

BU GÜZELİM İLÇEDE NEVRİYE GÜNGÖR GİBİ ELİNDEN TUTULMAYI BEKLEYEN YÜZLERCE GENÇ KARDEŞİMİZ VAR.AMA TABİ OY POTANSİYELİ OLOMADIĞI İÇİN UNUTULMUŞ VE KADERİNE TERKEDİLMİŞLERDİR.İYİ SEYREDİN YARIN BİR FORMA E SPOR AYAKKABISI VERRLER YÜZLERCE DE RESİM ÇEKERLER SONRA DA FACEYE YÜKLERLER VAY ŞÖYLE YAPTIK VAY BÖYLE YAPTIK.BİNLERCE REKLAM.VAY ANAM VAY VAY.YESİNLER SİZİN SİYASET ANLAYIŞINIZI.
Misafir - TARAFSIZ GÖZLEMCİ

Sİze daha ne deyim      07/04/2015 10:13

Arkadaşlar Nevriye Güngör kardeşimize gereken ilgi neden gösterilmiyor.LÜtfen artık lütfen Allahınızı Kitabımızı ve de Peygamberinizi seviyorsanız ne olursunuz şu laylaylomları bırakın ilçenin gerçek ve halkn gerçek gündemlerine dönünüz.Bakınız 1 yıl laylaylomlarla geçti.Geriye kalan 4 yılı bari ne olursunuz laylaylomla geçirmeyiniz.Tamam abi olur abi halledeceiğiz abi hemen abi demekle bu ilçenin sorunlarını çözemezsiniz.Daha ne deyim size ya size verdiğim oyları haram zehir zıkım olsun mu deyim.Sahi ne deyim sizlere.
Misafir - Çay Bahçesi kızgın seçmeni.

AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479